Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HC

Obávám se, že ani Váš výstižný postřeh neotevře zabedněným lidem jejich zabedněné hlavy. Obávám se, že budeme muset vydržet ještě nejmíň dvacet let tak silnou podporu komunistů, jaká nás stále při dalších a dalších volbách trápí. Oni musí vymřít (důsledek demokracie a k té se hlásím) a my nesmíme zapomenout! S nacismem to bohužel tak "jednoduché" není. Vždycky se najde pár blbečků, kteří nabídnou jednoduché řešení, proč se někdo nemá dobře a zabedněnci na to znovu a znovu uslyší.

Díky za Váš článek, díky, že budou další!

0 0
možnosti
VK

Vrcholnym prikladem tuposti je tento clanek

http://hrebenar.com/idnes-se-rozhodl-k-legalizaci-nacismu/

Ale na druhou stranu, dikobraz uz neni takze se alespon u neceho zasmejete.

12 0
možnosti
FV

Tak Hrebenár je (spolu s kamarádem Hassanem) diagnóza sama o sobě

5 0
možnosti
PC

P51e79t98r 76C46v13a46c14h

11. 9. 2013 13:34

A kdy a kde, že prý  byl ten komunismus? Já to nevím  takže nemohu hodnotit ani poměřovat.

Hlavně po mně neplivejte, já si chci jen doplnit mezeru ve vzdělání. Skutečně nevím kde byl komunismus.

0 4
možnosti
MP

Oblíbený plk, kterým rádi argumentují komouši. Víte, co jsou to homonyma? To jsou slova, která se stejně píší, stejně čtou, ale znamenají něco zcela odlišného.

Z ekonomického hlediska jistě komunismus jako státní uspořádání nikde nebyl; to je neuskutečnitelná utopie, jejímuž budování jsou komunisti ochotni obětovat bezpočet lidských životů; pohříchu cizích životů.

Z politického hlediska lze ale diktaturu komunistů komunismem nazvat zcela bez problémů. Jako je vláda monarchy monarchií, vláda demokraticky zvolených stran demokracií, diktatura nacistů nacismem, pak je komunistická diktatura komunismem.

Hlavně po mně neplivejte, já si chci jen doplnit mezeru ve vzdělání.

10 1
možnosti
DM

OT. Jsem tady dlouho nebyla. Mám chybu v zobrazování, nebo je změna, že u kladných hodnocení se zobrazují jména a u záporných ne?

Pokud to chyba není, mělo by to být obráceně.

1 0
možnosti
PB

Dani, mě se zobrazujou plusová i mínusová hodnocení včetně jmen.

Zkus nejznámější řešení - restart :-)

Vítám tě po dlouhé době, taky jsem přes léto byla pryč!

3 0
možnosti
DM

Výborně vypoinzováno R^

6 1
možnosti
AG

Dokud je mezi lidma prevaha hlupaku, nanajdeme spokojenost v zadnem politickem rezimu :-) Take v dnesni Evrope, kde je otevreny trh, svet je protkan medii a dochazi k velkym migracnim tokum mi prijde temer nemozne, aby nacismus jako takovy vubec nejak kloudne fungoval :-/ Kazdopadne s myslenkou autora souhlasim.

2 2
možnosti
MS

Ještě jedna podobnost obou ideologií: Jednou jsem za reálného šokializmu na půdě narazil na protektorátní tisk, a došlo mi, proč není volně přístupný: Ne snad že by někdo podlehl nacistické propagandě, ale slovník a prostředky propagandy byly prakticky totožné s komunistickým tiskem.

10 1
možnosti
RL

To je známá věc, stačí si přečíst volební program NSDAP...

1 0
možnosti
Foto

myslim ze to neni tak uplne pravda srovnani je ponekud nepresne komunismus je mnohem horsi nez nacismus ..... mnoho volicu kscssd vola po navratu komunismu protoze pry umiraji hlady a zdravotnictvi se o ne nestara .... zvlastni protoze dnesni socialni prispevek je vyssi nez byval prumerny socialisticky plat tak moc nechapu jak nekdo muze umirat hlady a zdravotnictvi ? to nikdo srovnavat ani nemuze oproti dnesnimu tehdy nebylo ..... tedy bylo a bylo i na spickove urovni ale to bylo jen pro rudou slechtu nas vsechny lecil acylpyrin a kdo chtel lepsi peci musel si sakra hodne priplatit pomoci nabitych obalek jenze kdyz ona je ta pamet nastesti obcas tak sakra kratka ze soudruzi ? ..... to vazne nikomu nevadi ze rudy zrudy uz zase mluvi o znarodnovani ? o likvidaci podnikani ? o "blahobytu" pro vsechny ?

8 2
možnosti
MB

Vždycky si vzpomenu, jak se v naší okresní nemocnici předepilsovala tzv. vázaná antibiotika. Když nezabíral peňák či podobná ATB a lékař rozhodl, že by bylo dobré pacienta zkusit zachránit, tak to musel podepsat primář oddělení, pak primářka mikrobiologie a celou estrádu zakončil ředitel nemocnice, který byl zároveň nejvyšším náčelníkem Komančů.

Všechno vychází z toho, že lidská paměť maže ty nepříjemné vzpomínky a v popředí nechává ty lepší. Proto většina nevzpomíná na nevzhledná města a vesnice, hraniční pásmo, jednotná média a nedostatek materiálních i duševních potřeb. Logicky se snáze orientuje na oploceném dvorku s denním přísunem žrádla než ve velkém lese, kde nic není jisté.

8 2
možnosti
Foto

Rozdíl mezi Komunismem a Nacismem existuje. Jeden drtil Třídní nepřátele, druhý drtil Rasové nepřátele.Tady ta rozdílnost končí. Společného mají intoleranci, sociální inženýrství, které se neštítí vraždit oponenty, apod.

16 0
možnosti
PM

P88e72t74r 80M90o52o77s

12. 9. 2013 11:38

Ještě bych k tomu přirovnal třetí totalitní ideologii, a to je eurokomunismus. Intoleranci a sociální inženýrství mají všechny tři ideologie společné, eurosoudruzi však své politické odpůrce nepotřebují likvidovat fyzicky, doba již značně pokročila a medální gilotýny typu Idnes, Novinky.cz, Česká televize a Český rozhlas vykonají stejnou práci daleko efektivněji, než gestapo, nebo NKVD. Navíc bez kapky skutečné krve, plně v duchu politické korektnosti.

Při té příležitosti mne napadla věta z filmu Skřivánci na niti: "Kam zmizel mlíkař?"

Že by František Matějka byl po orwellovsku vaporizován a stal se tak první obětí nastupující eurototality?:-/RvEU

0 0
možnosti
HL

Moc chytře napsané, je to, bohužel tak R^ Díky, mladý muži.

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS